Egholmvej 4, Agersø, 4244 Agersø

Kro og Hotelejendom

Agersø Kro, Gastronomi og Logi drives i dag som en sæson forretning åben fra Påsken til og med efterårsferien. mens den i vinterhalvåret benyttes til selskaber, kurser m.v. Fornuftige regnskaber foreligger.

Kroen der har været i ejers besiddelse i godt 17 år ønskes solgt grundet ejerkredsens fremskredne alder. Ejerne stiller sig til disposition, hvis de nye ejere måtte have spørgsmål.

Agersø nås med færge fra Skælskør, hvor man efter kun 15 minutters sejlads kommer til dette enestående stykke natur i Storebælt. På Agersø er der ca.170 fastboende.

Kroens historie går helt tilbage til begyndelsen af 1700 - tallet. Kroen har 20 værelser heraf 3 familieværelser, vinbutik og meget mere - fremragende køkken. I selve restauranten er der plads til ca. 40 spisende gæster og der er den stor festsal som kan rumme de helt store arrangementer op til 150 personer, herunder også årets store ålegilde, hvor folk kommer langvejs fra. Naturligvis stort område på gårdsplads til udendørs servering.

Ejendommen har fået installeret nye varmepumper i 2019 og 2020 og skiftet de fleste vinduer.

I den gamle hovedbygning på ikke mindre end 220 m2 er der meget højt til loftet og masser af muligheder. Ejer er ved at fjerne resterne af de gamle varmeinstallationer til fordel for varmepumper. Kælder er indrettet med sauna, solarium, brusebad og bar. Første sal er ved at blive sat i stand med isolering m.v.

Fantastisk smuk natur, højt til loftet og ro på.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.