Udby Kirkevej 1, Udby, 4300 Holbæk

Muligheder for at kombinere bolig og erhverv

Ejendommen på Udby Kirkevej 1 er lidt udover det sædvanlige. Mulighederne for at kombinere bolig og erhverv her er mange og oplagte. Bag facaden gemmer sig både en stor og imponerende bolig med hele seks værelser og store fællesrum, smukt og stemningsfuldt butikslokale med store vinduespartier mod vejen og et stort værksted med mange ekstra etagekvadratmeter og uudtømmelige anvendelsesmuligheder.

Den oprindelige del af villaen er bygget i 1900 og byder på smukke, arkitektoniske detaljer, butikslokalerne ligger med store, flotte vinduespartier mod vejen og et smukt indgangsparti. På grunden er opført en stor dobbeltgarage, der er forbundet med hovedhuset af en skøn, overdækket terrasse, der forlænger udesæsonen i det charmerende og stemningsfulde gårdhavemiljø, som naturligt er opstået i bygningernes vinkel.

I boligen fremstår alle faciliteter brugbare. Køkkenet er istandsat og er blevet stilrent og tidsløst indrettet med flotte fyldningslåger og lækre, massive træbordplader. Gæstetoilet og badeværelse er begge af ældre dato, men fremstår så absolut velholdte og brugbare.
På husets førstesal er den smukke stue et indbydende samlingssted. Her skaber de smukke, buede vinduer og de fritliggende bjælkekonstruktioner den fantastiske stemning, der kendetegner boligen/ejendommen generelt.

Ejendommen ligger helt centralt i Udby, i ganske kort gåafstand til både skole, daginstitution og indkøb. Udby er omgivet af fantastisk natur, der er med til at sætte den rare og vedkommende landsbystemning, hvor det gode naboskab, roen og trygheden er i højsæde. Større og meget pænt butikslokale med dertilhørende personalefaciliteter , stort værksted med indskudt dæk.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.